T
ekstbureau Tonijn hanteert verschillende uurtarieven voor verschillende werkzaamheden. Voor grote of regelmatig terugkerende producties zijn projectprijzen bespreekbaar. U ontvangt altijd vooraf een indicatieve offerte.

Een eerste kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend.

Reiskosten
€ 0,50 / km

reistijd wordt niet gerekend

Redigeerwerk
€ 75 / uur

correcties & herschrijven

Schrijfwerk
€ 85 / uur

short & long copy

Advieswerk
€ 85 / uur

communicatie-advies & projectmanagement

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Tekstbureau Tonijn rekent alleen daadwerkelijk gemaakte uren. Op alle leveringen gelden de Algemene voorwaarden, gebaseerd op van die van Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers. Voor het leeuwendeel van de opdrachten die u Tekstbureau Tonijn verstrekt, is een DBA-overeenkomst niet nodig. Uiteraard is zo'n overeenkomst altijd snel op te stellen als dat nodig of wenselijk is. Hoe Tekstbureau Tonijn voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) leest u in de Privacyverklaring.

Erkend Pluslid

Marnix-H. Simonis is Erkend Pluslid van Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers. Dat betekent dat hij zichzelf blijft ontwikkelen. Jaarlijks haalt hij het benodigde aantal accreditatiepunten voor deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals workshops, cursussen, webinars en collegiale intervisie op het terrein van tekstschrijven en communicatie-advies. Daarnaast is hij bestuurslid communicatie van deze beroepsvereniging.


Erkend Pluslid van Tekstnet

Wat klanten zeggen:

Bureau

Tekstbureau Tonijn is het allround tekstbureau van Marnix-H. Simonis. Na het ruim 12 jaar bekleden van allerlei mooie communicatiefuncties...

lees verder...

Diensten

Of u nu tekst nodig heeft voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, magazines of...

lees verder...

Contact

Een vraag, een verzoek om eens vrijblijvend kennis te maken of zomaar een kattebelletje? Gebruik dan het contactformulier:

vul in...