T

ekstbureau Tonijn is het allround tekstbureau van Marnix-H. Simonis. Na het ruim 12 jaar bekleden van allerlei mooie functies in het communicatievak legt hij zich al ruim 9 jaar toe op copywriting, communicatie-advies en het management van communicatieprojecten.

De ruime ervaring in de communicatiebranche, van Communicatiespecialist bij Ernst & Young Consulting tot woordvoerder McDonald’s Nederland en Senior Communicatie Adviseur bij Hinfelaar PR, geeft hem het voordeel ook de communicatieve context van uw teksten heel goed te begrijpen.

Met de gastvrijheidsbranche, de foodsector, het kunst- en cultuurwezen en de wereld van de gezondheidszorg heeft Marnix-H. een bijzondere band. Maar hij schrijft net zo graag en goed voor onderwerpen en opdrachtgevers daarbuiten. Tekstbureau Tonijn bedient vanuit het Gooise Huizen opdrachtgevers uit het hele land.

Tekstbureau Tonijn werkt snel en zorgvuldig met inlevingsvermogen en creativiteit. En met plezier. Marnix-H. neemt graag de tijd om eens vrijblijvend met elkaar te praten.

Wat klanten zeggen:

Diensten

Of u nu tekst nodig heeft voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, magazines of...

lees verder...

Tonijn

Achter de naam van Tekstbureau Tonijn zit niets. Tenminste, niet meer dan dat die naam ogenschijnlijk lekker allitereert en dat zo'n rare...

lees verder...

Contact

Een vraag, een verzoek om eens vrijblijvend kennis te maken of zomaar een kattebelletje? Gebruik dan het contactformulier:

vul in...