A

chter de naam van Tekstbureau Tonijn zit niets. Tenminste, niet meer dan dat die naam ogenschijnlijk lekker allitereert en dat zo’n rare naam beter beklijft. Een ander verband is er niet.

De helaas bedreigde tonijn, snelle vis uit de klasse der straalvinnigen, de orde der baarsachtigen en familie van de makreel, heeft met tekstbureaus niets van doen. Het beste beest kan niet eens lezen en schrijven.

Natuurlijk, ik zou verbanden kunnen verzinnen. Metaforen over de diep gevorkte staart, het zachtrode vlees of de vechtlust. Maar dat is onzin. Tekstbureau Tonijn is geen tonijn. Het is een tekstbureau. Een tekstbureau waarvan u de naam nooit meer vergeet.

Wat klanten zeggen:

Bureau

Tekstbureau Tonijn is het allround tekstbureau van Marnix-H. Simonis. Na het ruim 12 jaar bekleden van allerlei mooie communicatiefuncties...

lees verder...

Diensten

Of u nu tekst nodig heeft voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, magazines of...

lees verder...

Contact

Een vraag, een verzoek om eens vrijblijvend kennis te maken of zomaar een kattebelletje? Gebruik dan het contactformulier:

vul in...