T

ekstbureau Tonijn hanteert verschillende uurtarieven voor verschillende werkzaamheden. Voor grote of regelmatig terugkerende producties zijn projectprijzen bespreekbaar. U ontvangt altijd vooraf een indicatieve offerte.

Een eerste kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend.

Reiskosten
€ 0,50 / km

reistijd wordt niet gerekend

Redigeerwerk
€ 75 / uur

correcties & herschrijven

Schrijfwerk
€ 85 / uur

short & long copy

Advieswerk
€ 85 / uur

communicatie-advies & projectmanagement

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Tekstbureau Tonijn rekent alleen daadwerkelijk gemaakte uren. Op alle leveringen gelden de voorwaarden van Tekstnet (beroepsvereniging van tekstschrijvers). Voor het leeuwendeel van de opdrachten die u Tekstbureau Tonijn verstrekt, is een DBA-overeenkomst niet nodig. Uiteraard is zo'n overeenkomst altijd snel op te stellen als dat nodig of wenselijk is.

Wat klanten zeggen:

Bureau

Tekstbureau Tonijn is het allround tekstbureau van Marnix-H. Simonis. Na het ruim 12 jaar bekleden van allerlei mooie communicatiefuncties...

lees verder...

Diensten

Of u nu tekst nodig heeft voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, magazines of...

lees verder...

Contact

Een vraag, een verzoek om eens vrijblijvend kennis te maken of zomaar een kattebelletje? Gebruik dan het contactformulier:

vul in...